If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги искам да си повдигна предницата на Алфичката,защото в моя град са твърде много неравностите по платното а и зимата е твърде голяма,а и Август месец сменях картер и глетката на теч на масло и във джоба ми небяха за предпочитане
Едно мое наблюдение да споделя. Сравнявах мойта с други 166-ци и се оказа, че е с 2 до 4 см(на око) по-висока (е може да съм гледал много клекнали ), но не само отпред, а и отзад. Така, че ако я вдигаш, помисли и за вдигане отзад съразмерно. Предполагам, че това има значение за аеродинамиката
Едно мое наблюдение да споделя. Сравнявах мойта с други 166-ци и се оказа, че е с 2 до 4 см(на око) по-висока (е може да съм гледал много клекнали ), но не само отпред, а и отзад.
Сериозно по темата без излишни мъдрувания - явно има 2 типа окачване. Мойта стои по същия начин като зелената
Всъщност е малко-по ниска сега като загледах. Колега ти си готов за офроуд, сигурно нямаш проблеми и по Софийските окопи
Сериозно по темата без излишни мъдрувания - явно има 2 типа окачване. Мойта стои по същия начин като зелената
Всъщност е малко-по ниска сега като загледах. Колега ти си готов за офроуд, сигурно нямаш проблеми и по Софийските окопи
Момчета не знам за какво съм готов , но при мене всичко си е фабрика , а не някакви си побългърени подложки и каквото там слагате !
Айде за последно да има над какво да размишлявате !!! Първата снимка е със зимните гуми , а на втората с новите летни !
Момчета не знам за какво съм готов , но при мене всичко си е фабрика , а не някакви си побългърени подложки и каквото там слагате !
Айде за последно да има над какво да размишлявате !!! Първата снимка е със зимните гуми , а на втората с новите летни !
Нали се сещаш че ги побългаряваме защото нашите са почти по картер легнали на асвалта.А това дали твоита си е оригинално толкова висока само господ знае!
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Моята Алфа е с почти същото разстояние м/у гумата и калника както при leketo84 обачеее има много по-дълъг и прав надвес заради новата решетка. А сега си представете как си карам бавно 50-60 км.час - амортисьорите са в мек режим и изведнъж кво да видя пропадане на настилката плавно е ама носа на колата пада надолу + мекия режим и кво се чува - думмм ... мд-даа Търтей ме посъветва да си усиля музиката
Имам изход едиствено да разкарам двойнодействащите амортесьори и да сложа някви адски твърди примерно
Моята алфа,твоята алфа......Един не е изревал тука,които е с ниска предница обаче....Колегата попита за повдигане на предницата! ФАКТ е че има такива коли /с ужасно виснали предници от 99/ с дизелови мотори!Някои купувал ли си е нови пружини и видял ли е какъв е ефекта след това ?ТЕОДОР80 си направи такъв експеримент.....Колегата попита за повдигане на предницата!Да се върнем на темата моля!
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Моята алфа,твоята алфа......Един не е изревал тука,които е с ниска предница обаче....Колегата попита за повдигане на предницата! ФАКТ е че има такива коли /с ужасно виснали предници от 99/ с дизелови мотори!Някои купувал ли си е нови пружини и видял ли е какъв е ефекта след това ?ТЕОДОР80 си направи такъв експеримент.....Колегата попита за повдигане на предницата!Да се върнем на темата моля!
Бепко -Пепко я кажи кво точно те подразни у моя пост
Comment